Comenzi telefonice
  +4 0726.194.044

Aloe Vera Gel pret - comenzi online

Aloe Vera Gel pret - comenzi online


Aloe Vera Gel pret: 120.1 RON
Termen livrare: 3 zile
    Secretul Aloei vera se afla in interiorul plantei.
    Primul produs care a primit aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe.
    Contine peste 200 de compusi activi.
    Benefic pentru mentinerea sanatatii sistemului digestiv.

Imaginati-va ca taiati o frunza proaspata de aloe si savurati sucul direct din planta. Aloe Vera Gel este, cu adevarat, una dintre bauturile nutritive cele mai naturale pe care le puteti consuma.

 Miraculoasa frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv si la echilibrarea metabolismului.

Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, institutie abilitata sa certifice calitatea produselor pe baza de Aloe vera. Prezenta pulpei si a sucului autentifica Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obtine direct din frunza.

Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau in amestec cu suc natural de fructe, si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.
Ingrediente

Gel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru mentinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei), guma de xantan, tocoferol (antioxidant)

CONTINUT: 1 litru

Administrare

A se agita inainte de folosire.
A se pastra la frigider dupa desigilare.
Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Din aceeasi categorie