Comenzi telefonice
  +4 0726.194.044

Livrarea produselor

Livrarea


1. Email de confirmare Dupa ce ati trimis comanda veti primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele dvs. 
2. Confirmare telefonica Veti fi contactat telefonic de catre un operator vitabela.info pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare. 
3. Livrare Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. 
4. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 RON si masa mai mica de 8 KG, in localitatile din reteaua Urgent Curier.
Pentru transportul comenzilor cu valoare mai mica de 500 RON sau cu masa volumetrica mai mare de 8 KG, in localitatile din reteaua Urgent Curier, se aplica tariful de 19,00 RON pentru primul KG + 0,88 RON pentru fiecare kg suplimentar .
Pentru localitatile din afara retelei Urgent Curier se percepe un tarif suplimentar de 0,8 RON/Km suplimentar .
 
 Tarifele de transport contin TVA 
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare vom va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
 • Durata livrarii: Este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii variaza intre 2 si 4 zile lucratoare daca produsul este in stoc. 
Produsele pot fi livrate in principalele localitati din tara. Informatii despre localitatile unde facem livrari gasiti pe fiecare produs in parte in functie de metoda de livrare aleasa.